Autentificare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
PSIHOLOGIE SI STIINTELE EDUCATIEI PDF Imprimare E-mail

 ŞTIAŢI CĂ...

Disciplina Educaţie fizică face parte din planul de învăţământ al Fac. de Psihologie, anul I, fiind inclusă în categoria discipinelor facultative. În consecinţă:

- studentii anului I care doresc sa opteze pentru cursul de educatie fizica, pot completa cereri de inscriere pt. activitatile organizate de Departamentul de Educatie fizica si Sport al Universitatii Bucuresti.
- oferta noastra este foarte generoasa, studentii putand opta pentru una dintre disciplinele sportive pe care le propunem!
- baza sportiva este compusa din sali si terenuri bine dotate, dispuse in toate campusurile studentesti ale Universitatii (Fac. de Drept, Complexul Panduri, Pitar Mos - Fac. de Limbi straine)
- la sfarsitul anului universitar, pe langa toate beneficiile consacrate ale practicarii exercitiilor fizice, veti beneficia si de nota si credite! 
- pentru detalii suplimentare va asteptam la sediul Departamentului de Educatie fizica, din incinta Fac. de Drept. 
- mult succes in noul an universitar!

Orarul este deja afişat pe site - AICI

Tot ce trebuie să faceţi este să vă gândiţi cam ce disciplină sportivă doriţi să frecventaţi, să urmăriţi cu atenţie orarul acelei discipline şi să îl comparaţi cu orarul de la facultate şi să alegeţi acel interval orar/sală care vă convine cel mai mult, astfel încât să fiţi siguri ca puteţi să urmaţi acel curs  O DATĂ pe săptămână!

Pt. orice informaţie suplimentară legată de disciplina Educaţie fizică, mă puteţi contacta la adresa de mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. - Asist. univ. GULAP MONICA, responsabil cu disciplina Ed. fiz. la Fac. de Psihologie. 

Cerintele promovarii cursului de Educatie Fizica:

- 20 de prezente pe an;

- participarea la cel putin 2 competitii sportive (Crosul Universitar, Cupa Bobocilor, Campionatul Universitar etc.);


 


 

 
Couldn't make connection 2.