Autentificare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
GEOGRAFIE PDF Imprimare E-mail

 INDRUMATOR DE CREDITE, DISCIPLINA ED. FIZICA - LECT. UNIV. DRD. MIHAIU COSTINEL

Disciplina Educatie Fizica este facultativa si este cuprinsa in planul de invatamant al studentilor de anul I si al II-lea. Studentii care promoveaza cursul primesc la sfarsitul anului universitar - nota si 2 credite. 

Cerintele absolvirii cursului:

- frecventa saptamanala (20 de prezente pe an);

- participarea la 2 competitii (ex.: Crosul universitar, Cupa Bobocilor, Campionate universitare etc.);

 IMPORTANT:

Evaluarea la educatie fizica se face pe baza interesului manifestat si a progresului inregistrat si nu pe baza performantelor obtinute la probele de control!

 ACTIVITATI DESTINATE STUDENTILOR FACULTATII DE GEOGRAFIE

  1. CUPA "GEOGRAFUL" - TENIS DE MASA

Pe harta evenimentelor sportive organizate pentru studentii Universitatii Bucuresti, marcam CUPA FACULTATII DE GEOGRAFIE LA TENIS DE MASA, la care sunt invitati sa participe toti studentii acestei facultati (fete si baieti), indiferent de anul de studiu in care sunt inscrisi sau de disciplina sportiva pe care o practica.

Concursul se va desfasura vineri, 26 martie 2010, incepand cu ora 14, in Sala nr. 3 (“emisfera sudica" a Facultatii de Drept), intr-o atmosfera/troposfera incarcata de dorinta de intrecere a celor care indragesc tenisul de masa, respectiv cei pentru care sportul cu mingea de celuloid reprezinta “miezul/nucleul” experientelor lor sportive.

Sperand la valori crescute ale populatiei prezente la competitie, va asteptam pentru inscrieri si detalii la sala nr. 3 – capitala ping-pong-ului universitar...Laughing Profesor responsabil cu studierea fenomenelor specifice tenisului de masa, GULAP MONICA.

            ASADAR, “lucreaza singur, lupta-te, descopera, creaza, cladeste-te singur, geograf, prin osteneala ta.” (cunoscatorii stiu...Wink) MULT SUCCES!

Rezultate concurs!

 
Couldn't make connection 2.