HOME arrow FACULTATI arrow REZULTATE/POZE - TENIS DE MASA, CUPA UNIVERSITATII

Autentificare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
REZULTATE/POZE - TENIS DE MASA, CUPA UNIVERSITATII PDF Imprimare E-mail

Joi, 22.04.2010,10 studente si 32 de studenti inscrisi la diverse facultati ale Universitatii Bucuresti au sustinut  examenul de licenta la tenis de masa – CUPA UNIVERSITATII...

Cuvantul de ordine al editiei de anul acesta a fost “surprize.....surprize”...Innocent

In concursul fetelor, surpriza placuta a fost pledoaria pentru tenisul de masa sustinuta de cele 2 studente de la DREPT, inscrise in concurs: DOGOT MARIANA si PENESCU LAURA, care s-au clasat pe locul III, respectiv IV. Ele au pierdut procesul in fata mai tehnicelor fete care si-au disputat finala: MAGAON MONICA (Fac. de Limbi Straine) – care a demonstrat ca tenisul de masa este o “limba universala” vorbita cu acuratete de oricine isi insuseste cativa termeni de baza: forehand, backhand, topspin, slice, lift etc. si BARASCU RALUCA (Geografie) – pentru care tenisul de masa reprezinta “polul nord” al preocuparilor ei sportive. Busola i-a aratat corect nordul si de aceasta data, Raluca marcand pe harta realizarilor ei si titlul de campioana universitara (pe langa cel de campioana a Fac. de Geografie). 

Clic aici pentru a mari poza.
Clic aici pentru a mari poza.
Clic aici pentru a mari poza.
Clic aici pentru a mari poza.

Surprizele au avut proportii uriase in confruntarea baietilor...

Ne referim aici, in primul rand, la “bursierul” editiei anterioare, campionul en-titre – BOROMIZA MARIAN (Fac. de Fizica), pe care bioMECANICA l-a tradat astazi, considerand aproape metaFIZICA prestatia lui in semifinala impotriva “brunetului de la Drept” – MANOLE MIHAITA; acesta i-a predat campionului din Magurele “principiul actiunii (oportune si eficiente) si (lipsei) :D reactiunii...”   (Marian, cu gandul la meciul de fotbal la care trebuia sa participe, in timpul concursului de tenis de masa Undecided... asa e cand vrei sa le faci pe "totti", nu iese nimic bine...Tongue out).

Clic aici pentru a mari poza.

Totusi, Marian si-a arata forta de campion, adjudecandu-si locul III in fata lui BIANU IONEL (Matematica), caruia nu i-au mai iesit calculele la fel ca in Cupa Bobocilor si a trebuit sa se multumeasca cu un loc IV (ar fi fost mai bine un nr. impar, de pe podium...:P)

Clic aici pentru a mari poza.

“Usa surprizelor” s-a mai deschis o data, in finala... Dupa rasunatoarea victorie impotriva lui Marian, viitorul avocat a ales sa incalce legea avantajului psihologic conferit de un asa succes si a clacat in fata unui PRAJICA ADRIAN (Geografie) foarte calm si stapan pe el care, se pare, si-a stabilit azimutul pentru acest an competitional – escaladarea celor mai inalte culmi ale succesului...(a castigat si Cupa Fac. de Geografie). (Adi, asteptand sa-si "prajeasca" toate victimele pana in finala, cu jocul lui pragmatic...) L-a purtat spre victorie si sustinerea entuziasta a colegilor sai care i-au fost alaturi pana la finalul competitiei... (si dupa, din cate am remarcat mai tarziu...:D).

Clic aici pentru a mari poza.
 
Clic aici pentru a mari poza.

Desi nu a beneficiat  de acelasi suport din partea colegilor sai, il asiguram pe MIHAITA MANOLE (Drept) de toata sustinerea noastra la Hexagonul Facultatilor de Drept si il asteptam sa se intoarca de la Iasi cel putin cu o medalie de argint...Smile   (Acasuso al nostru...Wink)

Felicitari tuturor participantilor! Cupa Universitatii - in imagini...

 - s-a sunat de intrare pe la 11.30; eram deja multi...           

- la baieti am avut un prim tur eliminatoriu care ne-a furnizat primele surprize: Octavian (Drept) nu si-a sustinut foarte bine cauza si a pierdut in fata mai putin celebrului Cristian (Teologie) (O, Doamne! Acum trebuie sa joc si in grupe...Surprised). Bobby (Geografie) nu ne-a surprins cu victoria, ci doar cu atitudinea si echipamentul... asortate cu evenimentul :D

- Horatiu (Teologie), cap de serie cam preocupat, cu alte griji (profesionale) pe cap, nu a reusit sa treaca de faza grupelor. Asta e... cu D-zeu inainte! :)

- In schimb, Cristinel (Limbi straine) - "left-handed" amazing!!! a incurcat nume grele si a ajuns in grupa superioara! good job, good job, Cristi!

- Rica (Geologie) - fost campion la "Boboci" ,  nu a fost o roca la fel de dura si in acest concurs... :P

- Andrei (Biologie)  -cerceteaza particularitatile "microbului" pentru tenisul de masa...;)

- Mariana (Drept) - tintind catre locul 3...

- Sorin, Andrada si Alina (Geografie) -  au facut o figura frumoasa... la camera...Wink

Surprizele vor continua... dupa o scurta pauza.. :P

Examinator/observator- prof. Monica Gulap

 
< Precedent   Urmator >
Couldn't make connection 2.