Autentificare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
INSCRIERI LA ED. FIZICA IN ANUL UNIV. 2011-2012 PDF Imprimare E-mail

Incepand cu data de 3 octombrie 2011 toti studentii Universitatii Bucuresti sunt asteptati sa completeze cereri de inscriere la ed. fizica pentru anul universitar 2011/2012. 

Cererile de inscriere se gasesc fie la secretariatele facultatilor, fie la sediul DEFS din incinta Facultatii de Drept. 

Studiati cu atentie atat orarul dvs. de studiu, cat si orarul DEFS, pentru a gasi cele mai convenabile momente de frecventare a lectiilor de ed. fizica.

In functie de preferinte, de calitati, de program sau de orice alt criteriu, optati pentru una sau doua dintre disciplinele sportive care fac parte din oferta DEFS si le consemnati in cererea de inscriere: gimnastica aerobica, autoaparare, baschet, badminton, fitness si culturism, dans sportiv, fotbal, handbal, gimnastica medicala, karate, judo, dans popular, volei, sah, tenis, tenis de masa.

Cerintele detaliate ale promovarii cursului de ed. fizica va vor fi explicate la prima lectie, de catre profesorul pentru a carui disciplina ati optat (de baza sunt prezentele: o lectie pe saptamana). 

Studentii care au practicat un sport la nivel de performanta sunt rugati sa precizeze acest lucru in cererea de inscriere, pentru a putea fi contactati si cooptati in echipele reprezentative. De asemenea, din aceste echipe vor putea face parte si studentii care pe parcursul anului vor face dovada unor calitati si pregatiri superioare.

Regimul disciplinei ed. fizica difera de la o faculatate la alta; il gasiti AICI...

Un an universitar excelent!

Colectivul DEFS

 
< Precedent   Urmator >
Couldn't make connection 2.